Fast Closing

Fast Closing

Voor zorgeloos grip op uw periodieke afsluitingscyclus.

Wie kent dat niet; de stress van de periodieke afsluiting. Honderden e-mails met bijlagen, Excel lijstjes met taken, wie deed ook al weer wat? Wordt u er ook zo moe van om als een politieagent te moeten bewaken of iedereen zijn of haar taken wel correct en op tijd uitvoert? Terwijl u liever bezig bent met het stroomlijnen van het afsluitingsproces, het delegeren van taken en het bewaken van de kwaliteit.

De periodieke afsluiting is soms een bijna onoverzichtelijke chaos met mensen die niet doen wat ze zouden moeten doen, taken die tussentijds veranderen en gebrek aan overzicht. En dat komt elke maand weer terug! Alles moet nog sneller, sneller, sneller. Maar kan dat eigenlijk wel? Met Fast Closing wel!

Leg de taken en afhankelijkheden aan. Bijvoorbeeld: als de dagboeken nog niet afgesloten zijn kun je de BTW aangifte niet starten. Plan de taken in gedurende de afsluitingsperiode. Wijs uitvoerings- en controletaken toe aan gebruikers. Let daarbij op een goede functiescheiding.

Bij het aanleggen van taken kunt u instructies, handleidingen en links naar externe websites toevoegen. Tijdens de uitvoering van diverse de taken kunnen de gebruikers bestanden uploaden. Bijvoorbeeld specificaties of bewijsstukken.

In het afsluitingsoverzicht kunt u precies zien welke taken gedaan zijn en welke controles zijn uitgevoerd. Zo houdt u eenvoudig grip op uw afsluitingsproces.

Tip:
Na de jaarafsluiting met Fast Closing kunt u de in de File Library verzamelde bewijsstukken gebruiken in de appicatie Prepared by Client als voorbereiding op de jaarlijkse accountantscontrole.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op voor meer informatie