Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Controlplanner is als partner van PragmatiQ gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties met behulp van het WEM.io no-code/low-code platform. Hiermee kunnen applicaties waar voorheen veel geduld en een groot budget nodig waren snel en betaalbaar worden verwezenlijkt. De flexibiliteit van dit ontwikkelplatform zorgt er bovendien voor dat na oplevering aanvullingen en aanpassingen eenvoudig kunnen worden gedaan.

Agile

Controlplanner werkt altijd “Agile”. Dit betekent dat u niet na lang wachten ineens een complete applicatie krijgt. In plaats daarvan begint u met een zogenaamd “Minimal Viable Product”, een applicatie met alleen de basisfunctionaliteit. Daarna wordt in een aantal zogenoemde “Sprints” van één of twee weken die functionaliteit verder uitgebouwd totdat u alles heeft wat u nodig heeft. Niets meer en niets minder.

De Agile werkwijze levert veel betere resultaten op dan een “Big Bang” project. Dat komt mede doordat veel gebruikers zich van tevoren niet precies kunnen voorstellen welke oplossing ze nodig hebben totdat ze tegen het probleem aanlopen. En die oplossing krijgt u dan in de volgende Sprint. Zo bouwen we samen stapje voor stapje naar een perfect passende oplossing voor uw automatiseringsbehoeften.

Ook bij Maatwerk geldt dat applicaties later altijd weer kunnen worden aangepast of uitgebouwd. Met Maatwerk van Controlplanner krijgt u razendsnel en zeer betaalbaar precies de oplossing die u nodig heeft.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op voor meer informatie