Prepared by Client

Prepared by Client

Voorbereiden van de jaarlijkse accountantscontrole

De jaarlijkse accountantscontrole, elk jaar hetzelfde gedoe; assistent-accountants die met lastige vragen aan uw bureau staan, altijd net op het verkeerde moment. Dat kan en moet anders!

Accountants doen hun jaarlijkse controle steeds op dezelfde manier, door het vullen van een gestructureerd afsluitdossier met specificaties en bewijsstukken, vroeger wel “klapperschema” genoemd. Het afsluitdossier dat daarbij gebruikt wordt is bij de meeste accountants een online portal waarin alle bewijsstukken worden geüpload. Op basis van die geüploade informatie kan de accountant zijn analyses doen, conclusies trekken, en aanbevelingen doen.

Prepared by Client helpt u met opvragingen die precies aansluiten bij de structuur van het afsluitdossier van uw accountant. U stelt op uw gemak samen met uw medewerkers het gehele afsluitdossier samen en levert zo precies aan wat uw accountant nodig heeft, zonder dat er iemand aan uw bureau komt zeuren net als u daar geen tijd voor heeft.

Tip:
Na de jaarafsluiting met Fast Closing kunt u de in de File Library verzamelde bewijsstukken gebruiken in de module Prepared by Client als voorbereiding op de jaarlijkse accountantscontrole.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op voor meer informatie