Simple CRM

Simple CRM

Er zijn veel Customer Relationship Management (CRM) applicaties te vinden. Veel daarvan hebben als nadeel dat ze vol zitten met “toeters  en bellen” die u helemaal niet nodig heeft, maar waar u wel voor betaalt. En vaak lijken ze goedkoop met $ 10 per user per maand. Maar reken dat eens door voor het aantal medewerkers dat u ermee zou willen laten werken.

Om daar een oplossing voor te bieden heeft Controlplanner de online applicatie Simple CRM ontwikkeld. Geen overbodige poespas, geen functies die alleen maar in de weg zitten, en geen ingebakken werkwijze die niemand snapt.
Alleen maar de functionaliteit die u nodig heeft voor het managen van uw contacten en interacties.

In een paar stappen bent u klaar om aan de slag te gaan. Nadat u een of meer consultants (gebruikers) heeft aangemaakt kunt u uw contacten importeren. Bij het importeren geeft u aan wie de standaard Consultant is. U kunt eventueel meerdere Consultants aan een contact koppelen.

Als er een interactie (contactmoment) is legt de consultant dat vast en plant zo nodig een toekomstige actie in en wijst ze toe aan de juiste medewerkers.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende situatie:
Constultant Henk belt zijn contact de heer Jansen, maar deze vraagt hem om over twee weken terug te bellen. Henk legt dit vast in Simple CRM en maakt in dezelfde handeling voor zichzelf een Actie om de heer Jansen over twee weken te bellen. De actie verschijnt automatisch in Henks actielijst.

Of een ander voorbeeld:
De heer Jansen belt en vraagt naar Henk, maar Henk is in gesprek. Zijn collega Joost neemt het gesprek aan, zoekt de heer Jansen op in Simple CRM en zet de interactie erin. Dan maakt hij in dezelfde handeling een actie om de heer Jansen terug te bellen en wijst die toe aan Henk. De actie verschijnt automatisch in Henks actielijst.

Per contact kunt u precies zien wat de interacties zijn geweest en wat er nog afgehandeld moet worden. In de actielijst kan elke consultant zien wat hij al afgehandeld heeft en wat er nog open staat. En u heeft overzicht van alle interacties en activiteiten van alle contacten en alle consultants.
Allemaal heel simpel, overzichtelijk en snel. Voor Customer Relationship Management zonder onnodige poespas kiest u voor Simple CRM

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op voor meer informatie