Tax Control Framework

Tax Control Framework

Fiscaal in Control: Powered by Grant Thornton

Controlplanner levert samen met haar partner Grant Thornton Accountants een solide en gebruikersvriendelijk Tax Control Framework (TCF). Controlplanner ontwikkelt en onderhoudt de software en Grant Thornton verzorgt de fiscale controls en persoonlijke ondersteuning.
Met die unieke combinatie pakt u uw fiscale risico’s effectief en snel aan.
De grootste risico’s die u als bedrijf zelf in de hand heeft zijn uw fiscale risico’s. Niemand zit toch niet te wachten op een probleem met de fiscus?

De fiscale wetgeving is complex en verandert regelmatig, denk bijvoorbeeld aan de Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA), die bij zijn invoering heel wat stof heeft doen opwaaien. Voldoet u voor de Loonbelasting nou wel of niet aan de regels als u ZZP-ers inhuurt?

En hoe zit het met de BTW, houdt u zich wel aan alle regels, en wat zijn die regels precies?
U kunt het uiteraard aan uw accountant of aan een fiscaal specialist gaan vragen maar dan loopt u tegen grote kosten aan. En dan hebben we nog de Vpb, ook een fiscaal domein waar niet iedere financial direct het fijne van weet.

Om u te helpen bij al uw fiscale control vraagstukken heeft Controlplanner in samenwerking met Grant Thornton Accountants en Adviseurs het Tax Control Framework ontwikkeld. Daarin heeft Grant Thronton een aantal Domains opgezet waarmee u voor alle belastingsoorten precies de Controls voorgeschoteld krijgt die bij uw bedrijf passen.

Met Grant Thornton als uw kennispartner heeft u altijd de meest relevante en actuele informatie tot uw beschikking vastgelegd in duidelijke beschrijvingen en behapbare instructies.
Ongeacht wie uw eigen accountant is, u kunt bouwen op het Tax Control Framework van Controlplanner en de expertise van Grant Thornton om u te behoeden voor fiscale fouten.

Heeft u een convenant voor Horizontaal toezicht of wilt u dat aanvragen? Dan zal de Belastingdienst van u verlangen dat u kunt laten zien dat u in control bent. Met het TCF van Controlplanner kunt u dat.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op voor meer informatie