Visie & Werkwijze

Visie & Werkwijze

Het is onze visie dat we aan de vooravond staan van een nieuwe digitale revolutie. We gaan steeds meer online werken. Informatieuitwisseling en transacties tussen leveranciers en klanten worden steeds vaker digitaal gedaan. Webshops, telebankieren, electronisch factureren en online belastingaangiften zijn heel normaal geworden. Dat vraagt wel van organisaties dat ze hun processen op orde hebben en verdergaand digitaliseren.

De volgende stap in die transitie is dat ook de interne bedrijfsprocessen worden voorzien van passende automatisering. Er zijn allerlei applicaties voor allerlei toepassingen, maar vaak werkt het net niet zoals men wil. Allerlei functionaliteit wordt nooit gebruikt en juist die ene optie is niet aanwezig. Vaak is maatwerk een betere oplossing.

De uitdaging is dat bedrijfsprocessen evolueren en veranderen. Hoe kan de automatisering dat bij houden en zelfs bijdragen? Door gebruik te maken van No-code/Low-code oplossingen zoals door het door Controlplanner gebruikte WEM.io platform groeit uw software gewoon mee met uw digitaliseringsbehoefte. Zodra u merkt dat up applicatie moet veranderen kan deze snel en gemakkelijk worden aangepast aan uw wensen en eisen.

En door API’s (Application Program Interfaces) wisselen uw applicaties moeiteloos data uit. Op die manier wordt de digitalisering van uw bedrijfsprocessen steeds verder doorgetrokken en efficiënter gemaakt.

Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen?
Neem dan snel contact op